Kampfisk Till Salu

Jag säljer kampfiskar från min egna odling. Både individer som passar för odling, men även de som enbart bör användas som sällskap. Det finns oftast alltid någon som söker nytt hem och ibland hinner jag inte med att uppdatera här på sidan, kontakta mig om du söker dig en kampfisk!

Pris:
Individuell prissättning beroende på form och färgsättning.

Bokning och Ånger.

Vid bokning av individ betalas hela beloppet direkt i förskott. Generellt gäller ingen återbetalning vid ånger, men meddelar man inom närmsta dagarna är jag inte omöjlig. Detta för att eftersträva väl genomtänkta köp samt på grund av för många som tidigare bokat fisk, men slutar höra av sig och/eller ångrar sig i sista sekund. Detta leder till att individer blir kvar och ev. missar annan potentiell köpare. Det är även väldigt tidskrävande. Allt kan inträffa som gör att man inte kan slutföra sitt köp och jag är absolut inte omöjlig om något inträffar. Genom en god kommunikation och rimliga skäl kan köpet givetvis ångras. Full eller delvis återbetalning beroende på situation.

Transport/Frakt
Detta går att lösa mot en extra kostnad för frakt/transport.
100-200:-. Vänligen kontakta mig för mer information.


DOA – Dead on arrival
Jag ersätter om fisken dött under transporten, men du måste ta kort på fisken i påsen oöppnad samt meddela mig omgående, inom 24 timmar. Jag har ännu aldrig råkat ut för misslyckad frakt/transport, men detta är något som kan hända. Det är alltid en ökad stress för fisken att transporteras. Jag packar med noggrannhet och erfarenhet, genom väl beprövad metod. Vattnet de reser i är avluftat och behandlat med Seachem StressGuard, tanniner från capatta, ekblad och/eller alkottar. Fritt från mediciner/antibiotika. Jag synar fiskarna innan och skickar inte fisken om den skulle visa sig vara svag.
Full återbetalning på fisk som dött under transport. Kostnad för transport/frakt ersätts inte.
– Kontakta mig direkt vid ankomst om något verkar tokigt.

Aktuella kampfiskar till salu

Hanar

HMPK koi hanar född 21 mars 2022

HMPK Dumbo/Big ear Född april 2022

Honor

HMPK koi hanar född 21 mars 2022

HMPK Dumbo/Big ear Född april 2022